browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

John en zijn zoon David gaan ervoor

Posted by on 16 maart 2017

Via via hoorde Richard een verhaal over een familie die het erg moeilijk had. Richard besloot de familie te bezoeken om erachter te komen wat hun verhaal is. Richard vond uit dat in 2014 de moeder van het gezin met 5 kinderen overleed. Vader John Otene twijfelde geen seconde om voor zijn 5 kinderen te zorgen, en is op zoek gegaan naar allerlei soorten baantjes en klusjes om zijn kinderen te kunnen ondersteunen. In Kenia is dit bijzonder, want het komt helaas regelmatig voor dat alleenstaande vaders hun kinderen achter laten en een nieuw leven beginnen met een andere vrouw. Het leven voor John en zijn 5 kinderen is zwaar, maar lukt het John om voor een redelijk stabiele basis te zorgen. Ondanks zijn enorme inzet, lukt het John niet om voldoende geld te verdienen dat de kinderen kinderen naar school kunnen. Na het bezoek aan de familie hebben Jessica en Richard besloten om tot actie over te gaan.  David Ochieng, het tweede kind van John, zal worden opgenomen in de groep van sponsorstudenten.

David Oching is lid van de Orongo Community. Hij is 12 jaar oud en zit in de 3e klas van Nyang’ Primary School. David heeft een kleine leerachterstand opgelopen, omdat zijn vader het schoolgeld niet meer kon betalen.

Wij wensen David heel veel plezier en succes op school!

David en zijn vader John

David en zijn vader John

 

Comments are closed.